etorogeneis miningBent u opzoek naar een ludieke locatie voor een borrel, lunch, presentatie of ander event? Dit kan bij ons tussen de klassieke auto’s. Onze faciliteiten bieden plek voor groepen van 10-100 personen. Van een overleg met koffie tot een verzorgde lunch.

Van lunch tot buffet

In samenwerking met verschillende lokale partners verzorgen wij koude en warme buffetten, simpele of uitgebreide lunches , brunches, thee en koffie met petit-fours, hapjes maar ook verzorgde whisky en wijn proeverijen. Voor grote maar ook voor kleine groepen.

 

Aankleding

Opzoek naar net iets meer? Met weinig moeite dopen wij onze locatie om voor product presentaties of een buffet met net wat meer glans. Uw wensen voor professioneel licht, geluid oplossingen of trustbouw kunnen wij vanzelfsprekend organiseren. Ook gecombineerde programma’s zoals segway rijden, solex rijden of oldtimer uitjes kunnen wij aanbieden. Vanaf onze locatie zit u in een handomdraai in het mooie Twentse achterland.

Parkeren

Wij hebben parkeergelegenheid voor ruim 70 auto’s.

Locatie

Onze locatie bevindt zich in Oldenzaal op de rand van woonwijk Berghuizen en industrieterrein Eekte-Hazewinkel. Hierdoor hebben wij ruim parkeermogelijkheden, zijn wij eenvoudig en snel te bereiken vanaf snelweg A1. Oldenzaal bevindt zich in stedenband Enschede-Hengelo-Oldenzaal. Binnen enkele minuten zit u in de landelijke omgeving van Oldenzaal-De Lutte- Beuningen-Lonneker. Binnen 8 minuten bent u op Vliegveld Twenthe.

Lunchstop voor klassieker ritten

Zoekt u een ludieke lunch voor een klassieker rit? Al vanaf € 8,50 p.p. verzorgen wij een lunch voor uw deelnemers. Naast een leuke plek om op adem te komen is er is bij ons altijd wat te zien.

Eventlocatie

Uw locatie voor: