Deus ex Machina

 

Deus ex Machine  Van Dale:  “iem. die, of iets dat, op een beslissend ogenblik als ’t ware uit het niets tevoorschijn komt en de oplossing brengt”

Dat ‘iets’ dat uit het niets verschijnt en een oplossing voor alles biedt is het Australische merk Deus ex Machina. Deus werdt in 2006 opgericht door reclame man en catoonist Dare Jennings. Wat is Dues eigenlijk? Dues is een cult. Een mix van liefde voor custom vintage motorbikes, art, surfboarding, kleding en alles wat dit samenbrengt. Centraal staan motoren en motor onderdelen. Vooral klassieke motoren en retor motoren van uiteenlopende merken. Dues is eigenlijk een nieuw type motor winkel. Een shop waar je naast perfect afgewerkte vintage motoren ook een eigen kleding lijn tegen komt, surfboards kan kopen, vintage motor accesoires vindt en nog veel meer. Wie geinteresseerd is in vintage motoren en cafe racers moet zeker een bezoekje gebracht hebben aan de Dues website, en dat doe je hier.

Update: voor de bogspotters onder ons, vindt je hier de Deus blog

 

 

 

 

About the author: Frank